ФФМ ги промовираше новите дресови за ЕУРО 2021. Овој пат им направи изненадување на репрезентативците, целта беше да се добијат искрени рекации.

Сите беа пријатно изненадени ветија – ќе ја претсавиме Македонија во најдобро светло, гордо ќе го носиме овој свет дрес, нема да ве разочараме.

Промоцијата можете да ја видите на следниот ЛИНК.

 

sportmedia.mk