Легендарниот репрезентативец на Гвинеа, и долгогодишен интернационалец во Турција и Франција, Сулејман Јоула е нов скаут на тимот на Шкупи, кога станува збор за пазарот во Африка.

Како што е добро познато, Шкупи во изминатиот период одлично работи во тој регион, доведе исклучително квалитетни интернационалци и репрезентативци од Африка, а тоа очигледно дека е благодарение на Јоула.

 

sportmedia.mk