Нашите херои веќе се на скопскиот аеродром каде за неколку минути ќе отпатуваат за Букурешт со чартер лет.

Е, па.. СРЕЌНО МОМЦИ – СЕГА Е ВАШЕ ВРЕМЕ…

И тие знаат дека ќе ја имаат сета можна поддршка од сите во Македонија, дека од нив се очекува да го дадат својот максимум, како што досега го правеаа тоа.

Сигурно е дека на ЕУРО 2020 нема да бидат туристи, и тоа како ќе покажат дека знаат да играат добар фудбал.

Со нив е цела нација… со нив сме сите ние.

sportmedia.mk