ПЕКОЛНА АТМОСФЕРА НА ПЛОШТАДОТ СКЕНДЕРБЕГ

Сред Скопје се скандира "Голема Албанија" и "УЧК"

На голем видео бим кој е лоциран во близина на плоштадот Скендербег, се следи квалификацискиот дуел помеѓу репрезентациите на Македонија и Албанија

Освен во Струмица, за фудбалската репрезентација на Албанија се навива и во Скопје.
На голем видео бим кој е лоциран во близина на плоштадот Скендербег, се следи квалификацискиот дуел помеѓу репрезентациите на Македонија и Албанија.

Добро познатиот декор каде доминираат албанските зманиња, фановите на гостинската репрезентација го зачинија и со повремено скандирање на "Голема Албанија" и "УЧК".

Поврзани

Најнови вести

Коментари