Она што и се очекуваше и се оствари. Поради крајно лошите времески услови, денеска нема да се игра фудбал.  Цело 19.коло е одложено за наредниот викенд. Критично беше во Струга, Тетово и Кратово. И не само снегот, туку и екстремно ниските температури задаваа проблеми, па затоа Комисијата за Натпревари на ФФМ се реши да ги одлжи сите натпревари, односно цело прво пролетно или 19. Коло.

sportmedia.mk