Не е непознато големите клубови да мислат на иднината уште од сега. Меѓутоа во таа намера гигантите можеби малку и претеруваат.

Таква е и најавата на трансфер на млад фудбалер во Манчестер Сити. Имено, фудбалерот Лек Дрејк е на „мета“ на Сити, а за него финалистот во ЛШ ќе плати пола милион евра на Стивиниџ.

sportmedia.mk