Ивајло Петев, новиот селектор на репрезентацијата на Босна и Херцеговина е позитивен на Ковид-19 и веднаш замина во изолација. Најновите тестови во редовите на репрезентацијата на БиХ покажале дека освен селекторот, сите останати тестови биле негативни.

Интересно е тоа што на Бугаринот, кој седна на клупата на БиХ пред нешто повеќе од еден месец, во изминатите неколку денови во три наврати му биле правени корона – тестови. Првите два биле негативни, а тој вчерашниот искочил позитивен.

Па сега сите чудат каде ли се заразил Петев.

sportmedia.mk