Познато е одамна дека играат добар фудбал, но исто така познато е дека секогаш знаеле да се стокмат по најнова мода, без разлика дали станува збор за дресовите и тренерките или официјалните костуми. Така и овојпат. Се разбира дека станува збор за репрезентативците на Италија.

Секогаш екстравагатни.

Се чини дека погодија и овојпат со костумите.

sportmedia.mk