Под Исарот се слави во името на Брегалица. Во следната сезона еден од нашите најфудбалски градови ќе има прволигашка екипа. Она што се чекаше четири години, еве денеска и официјално се оствари.

Радоста на “сините“ беше голема, еуфорија владееше во соблчекувалната.

Се “сврте“ и прволигашко оро…така и треба.

Апсолутно заслужено.

 

sportmedia.mk