Мечот Швајцарија – Литванија почна со 15 минути задоцнување. Имено, било приметено дека едниот гол бил за 10 сантиметри повисок, па се чекаше да го сменат. Дуелот се игра со Сент Гален, и започна со мало задоцнување, откако бил заменет едниот гол.

Едно е сигурно, дека Мурињо не го проверувал, како што беше тоа во Скопје минатото лето.

sportmedia.mk