Македонија за прв пат се најде во албумот на Панини, а тоа придонесе во првиот ден од пуштање во продажба, да има голема редица на продажното место „Свет“ во центарот на Скопје.

За да се набави албумот се чекаше и до 30 минути. Тој ќе биде хит оваа пролет, откако Македонија обезбеди учество на ЕП.

Сите љубители ќе можат да собираат сликички со ликовите на Пандев, Елмас, Барди, Ристовски, Велковски, Димитриевски и останатите репрезентативци.

sportmedia.mk