Роналдо пречекан како да е во Шумадија: Проба погача со сол и настана шоу (ВИДЕО)

Фудбалските ѕвезди пристигнуваат на Светското првенство во Русија, а еден од најголемите е Португалецот Кристијано Роналдо, кој е пречекан на необичен начин.
Како шампиони во Европа, португалците имаа посебно добредојде, бидејќи беа пречекани со традиционален прием со леб и сол - карактеристичен за словенечките народи.
Роналдо беше малку збунет од пречекот на девојчето во руска носија.

Девојчето во народна носија на Русија го послужи со леб и сол Роналдо, кој беше малку збунет. Тој не знаеше што да прави, а виде како тоа го направи Фернандо Сантос, па ја посоли погачата и ја изеде.

Поврзани

Најнови вести

Коментари