Ракометарите на ракометниот клуб Вардар денеска направија екстра потег со кој дадоа подршка на фудбалската репрезентација на Македонија пред претстојното Европско првенство.

Тие добро знаат како е да се биде дел од елитата во Европа, односно знаат најдобро затоа што се двократни шампиони на стариот континтент, па затоа и се дел од оваа кампања за подршка на нашиот фудбалски национален тим. Затоа што знаат колку спортските успеси и значат на оваа земја и колку македонскиот народ знае да се израдува на победите.

 

sportmedia.mk