Продолжува егзодусот на играчи летово од Градски парк. По неколкуте искусни првотимци кои си заминаа, од типот на Петар Петковски, Стефан Јевтоски, Никола Прелчец, Христијан Грозданоски, следен кој ги напушта редовите на Работнички е Никола Ристески.

Само шест месеци траеше мандатот на Ристески во Гратски парк откако зимата пристигна од редовите на Борец.

„Благодарност до Работнички како клуб, за дадената шанса, и за соработката во изминатиот период. Тука патиштата ни се разделуваат, на сите им посакувам се најдобро“ – ни ијзави Никола Ристески.

sportmedia.mk