Кирстијано Роналдо вчера наполни 36 години. На адресата на Португалецот постојано пристигнуваа најразлични честитки, а една од нив е навистина интересна.

Рио Фердинанд сподели интересно видео. Новинарот ги прашува кој е најдобриот фудбалер, одговорот на Роналдо е – ЈАС. Фердинанд само додаде – знаеше.


sportmedia.mk