Познати се распоредите од третиот круг во двете втори лиги. Формирани се двојките од последните девет кола, после кои ќе се знае кои екипи ќе се пласираат во Првата лига, кои екипи ќе се најдат во баражот за пласман во „елитата“, а кои тимоти ќе се преселат во понизок ранг.

РАСПОРЕД ВТОРА ЛИГА ЗАПАД:

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ НА ВТОРА ЛИГА ИСТОК:

sportmedia.mk