Холандскиот фудбалер од средниот ред Џеорџинио Вајналдум е нов играч на ПСЖ.

И покрај тоа што се поврзуваше со трансфер во Барселона, сепак, тој во последен миг се договори со ПСЖ.

Вајналдум ќе остане во редовите на Париз до 2024 година, а ќе заработува 9,5 милиони по сезона.


sportmedia.mk