Се чини дека се зголемуваат шансите Мирел Радои, селекторот на селекцијата на Романија вечерва да ја води својата репрезентација од клупата против Македонија. Тој прво на 15 март доби позтивен тест на Ковид-19, и секако дека беше отпишан за овој меч. Познато е дека треба да има два негативни теста за да излезе од изолација. Но се слувачува пресврт. Имено на последните тестирања, првиот му бил негативен, а во текот на денот ако и вториот му е исто така негативен, тоа ќе значи дека ќе седи на клупата против селекцијата на Македонија.

 

sportmedia.mk