Јане Цветковски е најновото засилување за екипата на Тинекс Пролет. Двете страни се договорија за соработка до крајот на сезоната со можност за продолжување на договорот и за уште една сезона.
Ова е всушност враќање на Цветковски на голот на Пролет бидејќи тој ги бранеше боите на овој клуб до 2014 година, а потоа играше во Словачка, во БиХ, во Шведска, играше и за Вецлар од Германија…

sportmedia.mk