Пред неколку дена Куман и Лапорта имаа состанок, дел од медиумите пишуваа дека Лапорта ми признал на Куман дека бара нов тренер, доколку не го најде тогаш тој ќе остане. Новиот состанок се очекува да биде за една недела.

Се чини дека сето ова создава голем на Куман, па тој вчера завршил во болница. Тој имал напад на анксиозност, но се чувствува добро. Докторите му порачале дека мора да се опушти, големиот стрес кој го имаше во изминатиот период оставил голем белег. Тој пред година ден имаше срцев удар.

ФОТО: Barca Time/twitter

sportmedia.mk