На трансфермаркт се појави екипа составена од играчи чии имиња и презимиња ги содржат зборовите: љубов, Валентајн, прстен, состанок, бакнеж, срце… сите зборови асоцираат на љубов и на празникот Свети Валентајн или Денот на вљубените.

Па уредниците на трансфермаркт го составија најромантичниот тим, за Свети Валентајн кој изгледа вака.

sportmedia.mk