Иако и натаму не се претставени дресовите за идната сезона, во Барса се чини веќе имаат подготвен дизајн за сезоната 2022/23.

На социјалните мрежи веќе кружи овој дизајн на дресови, и веројатно со нив ќе настапуваат „Каталонците“. Дресот неверојатно потсетува на дизајнот 2001/02.

Навивачите на Барса се веќе воодушевени од новиот дизајн.

sportmedia.mk