Пливачката од Австралија, Кејли Мек Кеон е новата Олимписка шампионка на 100 метри грбно пливање. Мек Кеон ја исплива патеката за 57.47, а по трката видно возбудена застана пред камерата за да даде изјава. Новинарот ја праша што има да им порача на своите роднини и на родителите, а Кејли сочно опцу, и во моментот и беше јасно што направи но веќе беше доцна.

 

sportmedia.mk