Официјално, промовиран е видео запис за навивачката химна посветена на македонската фудбалска репрезентација за претстојното Европско првенство во фудбал што ќе се одржи во текот на летото. Македонија за првпат во историјата се најде на континенталното натпреварувае, а како што е редот, да се одбележи овој успех создадена е химна под името „Одиме на Европско“.

Ова е видео-записот.

sportmedia.mk