Никој како тебе Џиџи: Видео од Јуве за Буфон!

Никој нема да го брани дресот како тебе, никој нема да лета како тебе, никој нема да не возбудува како тебе, никој нема да го брани невозможното како тебе, никој нема да не обедини како тебе, никој нема да инспирира како тебе, никој нема да биде голман како тебе, никој нема да биде како тебе.

Поврзани

Најнови вести

Коментари