Невидена сцена во Бразил, фудбалерите го туркаа амбулантното возило

На натпреварот од бразилската прва лига помеѓу Васко де Гама и Фламенго кој беше одигран викендов (1-1), гледачите сведочеле на една ретко видена и помалку комична сцена во која фудбалерите морале да помогнат за амбулантното возило да тргне...

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари