Понато е колкава е нетрпеливоста меѓу Наполи и Јувентус, со децении таа се пренесува од генерација на генерација. Токму затоа неверојатно е кога играат овие две екипи, некој играч, пред или после мечот да влезе во противничката соблекувална.

Но, ете, во саботата и тоа се случи. Имено веднаш по мечот Наполи – Јуве, домашниот фудбалер Виктор Осимех влезе во соблекувалната на гостите и побара дрес од Роналдо.

Поругалецот, кој во тој момент го масирале, воодушевил со реакцијата, не само што му дал дрес туку направиле и заедничка “фотка“.

sportmedia.mk