На СП 2018 во Русија

Неимар ќе се "празни" кај Анастасија

Домаќините се погрижија да ги привлечат не само најпознатите спортисти како промотори, туку и неколку секс - бомби чија популарност е огромна во Русија, а од ден на ден се зголемува и во светот

Светското фудбалско првенство во Русија, што треба да се одржи наредната година сигурно ќе привлече дел од најубавите девојки во оваа земја. Домаќините се погрижија да ги привлечат не само најпознатите спортисти како промотори, туку и неколку секс - бомби чија популарност е огромна во Русија, а од ден на ден се зголемува и во светот.

Последната меѓу нив е 20 – годишната Анастасија Гизерскаја, која веќе има над 600.000 фанови на социјалните мрежи. Во месеците пред Мундијалот, Гизерскаја ќе го промовира не само првенството, туку и родниот Каљининград каде ќе се играат дел од натпреварите.

Претходно, организаторот ги ангажира руските топ модели Викторија Лопирева и Анастасија Квитко кои натераа голем број Руси да зборуваат за фудбалот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари