Динамо избори четвртфинале, а навивачите не можеа да присуствуваат на Максимир но затоа се собраа пред стадионот. Ова е голема победа, мора да се прослави иако е пандемија и Ковид-19 вирусот коси низ Европа.
Се славеше секаде. Навивачката група БББ ги чекаа играчите да излезат и ги дочекаа. Се појавија хероите и порачаа: „Ние сме ваши“.

 

sportmedia.mk