Како што и доликува, на крајот следуваше и заедничко фото на сите добитници на признанијата за најдобри спортисти за минатата година. Секако фудбалот беше во преден план. Тука беа директорот на репрезентацијата Дени Масев, селекторот Игор Ангеловски, г. секретар на ФФМ Филип Поповски, братот на спортистот на годината Горан Пандев, Сашко Пандев и останатите добитници, кои позираа заедно со првиот човек на Владата Зоран Заев.

sportmedia.mk