Најдобрите контра-напади на Ливерпул оваа сезона (ВИДЕО)

Ливерпул е екипата која оваа сезона ги воодушеви љубителите на фудбалот со постигнатите резултати, но уште повеќе со начинот на кој дојдоа до нив.

Секој кој го сака фудбалот, сака да види брз, модерен и напаѓачки фудбал, а контра-нападите секогаш биле еден од фудбалските сегменти кој посебно е ценет од навивачите.

Погледнете го видеото

Поврзани

Најнови вести

Коментари