За првпат во историјата, македонската фудбалска репрезентација обезбеди пласман на едно големо натпреварување. Нашите момци ќе настапат на ЕУРО 202 година, а фудбалските фанатици ќе имаат шанса да собираат самолепливи сликички за традиционалниот албум на Панини.

Денеска Панини Македонија откри кога овој албум ќе биде во рацете на Македонците, во продажба ќе се најде на 5. април.

 

sportmedia.mk