Актуелниот тренер на Болоња, Синиша Михајловиќ би можел наскоро да се пресели во Премиер-лигата.

Согласно најавите, тој има понуда да ја води екипата на Кристал Палас. За Михајловиќ ова би било прв предизвик во Англија, но не е тајна дека е посакуван и од некои италијански клубови кои се добро запознаени со неговиот квалитет.

Кристал Палас веројатно ќе избори опстанок во Премиерлигата, а тоа ќе биде доволен мотив за Михајловиќ да се „проба“ во една од најсилните првенства во моментов.

 

sportmedia.mk