Се ќе направи за да го придобие

Миа Калифа нуди секс поради НБА-ѕвездата

Вол ќе мора да се помири со оценката која ја доби, но затоа ќе му остане сексапилната Калифа, која постојано му дава неизмерна поддршка на натпреварите во НБА-лигата

Една од најпознатите порно актерки, Миа Калифа, уште еднаш докажа дека потполно е заљубена во кошаркарот на Вашингтон, Џон Вол. Таа честопати привлекуваше внимание изминатиов период со своите изјави и објави на социјалните мрежи, а сега повторно застана крај НБА-ѕвездата, кој се пошегува на својата оценка на познатата игра "НБА 2К18".

Креаторот на играта му даде рејтинг на Вол од 90 проценти, па поради тоа не беше задоволен и јавно се побуни, а во тоа му помогна и познатата порно актерка. Таа на маркетинг-менаџерот на играта му понудила секс во замена за зголемување на рејтингот на Вол за три проценти, но истото беше одбиено.

Вол ќе мора да се помири со оценката која ја доби, но затоа ќе му остане сексапилната Калифа, која постојано му дава неизмерна поддршка на натпреварите во НБА-лигата.

Поврзани

Најнови вести

Коментари