Од Варшава, Марија Ковачева

Металург засега останува заглавен на аеродромот во Варшава. Проблем се ПЦР тестовите.

Од компанијата со која лета тимот од Автокоманда има наведено дека антигенски тестови се дозволени, но на аеродромот на Варшава приказната е друга.

Дефинитивно Металург денеска нема да пристигне во Скопје, во моментов се бараат опции за утре или во петок.

 

Само двајца ракометари успеаја да заминат за Франкфурт, Србите Момир Рниќ и Стефан Додиќ.

sportmedia.mk