Иако се чинеше дека се е во ред, дека Меси и Барселона ќе потпишат нов договор, сепак се чини дека не е така. И тоа барем според најавите на мадрдиска “Марка“, која информира дека двете страни, Меси и Барселона, не биле никогаш подалеку од договор.

Што навистина се случило во меѓувреме, само Меси и Лапорта знаат. Инаку “Марка“ најавува дека Лапорта има голем проблем, како сега да каже дека ќе го нема Меси во Барселона.

Од друга страна оваа информација треба да се сфати малку со задршка. Имено познато е за кого “навива“ мадридскиот весник.

Сега чекаме одговор од каталонските медиуми. Во секој случај станува супер интересно.

sportmedia.mk