Некогашниот челник на Динамо Загреб, Здравко Мамиќ веќе долго време престојува во Босна и Херцеговина, откако претходно беше осуден на шет и пол години затвор поради извлекување на пари од хрватскиот клуб.

Мамиќ секојдневно објавува докази против хрватските судии. Тоа го стори и денеска. Објави фотографии од СМС пораки на судијата Квесиќ испрати кон неговата љубовница.

Вчера истиот судија го обвини дека е монструм и дека ја држи во заробеништво својата сопруга.

 

sportmedia.mk