Повратникот во македонската фудбалска репрезентација, Агим Ибраими вчера постигна прекрасен гол за 2:2 против Тирана, и спас од пораз на неговиот тим Кукс во албанското фудбалско првенство.

Дека Ибраими е вистински велемајстор за слободни удари покажа и вчера со ова негово мало ремек-дело што практично беше негов 12. гол во Албанија.

 

sportmedia.mk