Стојанче Стоилов нема да патува на ренашот во Данска поради проблем со грбот. Кирил Лазаров сакал да го ослободи и на првата средба, но тој инсистирал да игра.

Знаете каков е Столе, не се штеди за Македонија“, кажа селекторот.

Македонија утре патува за Алборг, во недела се игра реваншот.

 

sportmedia.mk