Мачорот Ахил предвиде: Кој ќе биде победникот во првиот натпревар на СП? (ВИДЕО)

Сакате да знаете кој ќе победи во првиот натпревар од СП меѓу домаќинот Русија и Саудиска Арабија?Мачорот Ахил предвиде дека тоа ќе биде домаќинот Русија,јавува Ројтерс.Му беа понудени две сад со храна до кои беа поставени знамињата на двете репрезентации кои ќе го отворат СП.Ахил го одбра садот до кој се наоѓаше руското знаме.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари