Напаѓачот на Милан Златан Ибрахимовиќ секогаш наоѓа начин да ги забавува своите фанови, а денес одлучи да ги покаже резултатите од прегледите. Ибра е повреден и подолго време е надвор од терените, а Швеѓанецот ги објави денешните прегледи.
„Денешните резултати од прегледите“, напиша Ибра со оваа фотографија.

 


sportmedia.mk