Од Франција доаѓаат лоши вести. Капитенот на македонската репрезентација, Војдан Стојановски нема да ја одигра сезоната.

Според тамошните информации Стојановски го повредил коленото, од она што дознаваме е дека станува за збор на предните лигаменти. Веќе почнаа да стигаат пораки за поддршка на адресата на еден од нашите најдобри кошаркари, тој најверојатно ќе мора да паузира шест месеци доколку се потврди дека ги скинал предните вкрстени лигаменти на коленото.

sportmedia.mk