Кирил Лазаров ќе биде претставникот на Македонија на Ф4 овој викенд во Келн. Селекторот на нашата најдобар репрезентација и капитен, ќе настапи со специјални патики, на нив, очекувано го има и македонското знаме.

Спортскиот бренд „Хумел“ ги дизајнираше специјално за него, позади стои К.Л.7, додека пак од страната напред е македонското знаме.

Секоја чест за Лазаров!

sportmedia.mk