Мечот со Данска во Алборг ќе биде вистинско искуство за младите ракометар на Македонија. Селекторот, Кирил Лазаров ги ротира сите репрезентативци, резултатот е во втор план. Предводникот на нашиот национален тим не само што е вистински лидер на теренот, секако како селектор им дава уште поголема поддршка. Свесен е дека дел кон Данска гледаат со голем респект и тремата е присутна.

Бара од нив да не се плашат, да шутираа…

 

sportmedia.mk