Навивачите на Вардар во пресрет на првиот меч во вториот дел од сезоната во домашното првенство, денеска направија вистинска фешта на стадионот почнувајќи ја точно во 19:47 часот, како симболика за годината на формирање на клубот.

sportmedia.mk