Во добро и во лошо, македонските ракометни репрезентативци секогаш крај себе, на секое големо натпреварување го имаат своето семејство.

На трибините во „Феникс“ Арената заедно се Климе Стоилов и Марко Миркуловски, двајцата со години ги пратат ракометарите на големите натпреварувања, нивните синови, Столе и Филип со години го носат македонскиот дрес.

sportmedia.mk