Ќе ве полазат морници- по судирот со глави, едниот од фудбалерите остана да лежи на теренот (ВИДЕО)

На натпреварот од Правата романска лига меѓу Сепси и Поли од Темишвар се случи хорор сцена. По судирот со глава на двајца фудбалери настана паника.

Во 36.минута на средината на теренот во скок дуел со глави се судрија Нигериецот од Сепси Бенџамин Куку и Денис Харут од Поли и двајцата останаа подолго да лежат.

Харут е брзо превезен во болница, каде и сега оздравува.

Поврзани

Најнови вести

Коментари