Тренинг сесија со Ерлинг Халанд, моментално еден од најдобрите млади фудбалери на светот. Напаѓачот на Борусија Дортмунд покажа дел од својот фудбалски потенцијал во случајов прецизност. Гаѓање на мети и тоа не на било кој начин. Со три топки ставени една врз друга…

sportmedia.mk