Игор Карачиќ, Тимур Дибиров и Кристијан Дисингер, заедно со нивните поубави половини, одлучија дел од летниот одмор да го минат заедно.

Малдиви е егзотичната дестинација за која се одлучија да уживаат и да ги полнат батериите.

Од оваа тројка од златната генерација на Вардар само Дибиров остана во Скопје.

 

sportmedia.mk