Пред стартот на новата сезона во италијанската Серија А, вицешампионот Интер го претстави новиот дрес со кој ќе настапува на гостинските натпревари. Ниту еден клуб нема ваков дизајн на дрес на кој е нацртана картата на светот, а целта е со тоа да се промовираат различност и инклузивност.

sportmedia.mk